I am trying to install an evaluation version of the Alfresco 1.2 enterprise release to work with TomCat. I did a fresh install of MySQL 4.1 and am able to successfully log into MySQL as admin and alfresco users. But on startup, Tomcat has some problems – see below. I'm never able to see a web page come up. Even http://localhost:8080/ does not show TomCat.
Any suggestions? Thanks
CompilerOracle: exclude org/apache/lucene/index/IndexReader$1 doBody Apr 6, 2006 10:10:24 AM org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener lifecycleE vent INFO: The Apache Portable Runtime which allows optimal performance in production environments was not found on the java.library.path: C:\Program Files\Java\jdk1 .5.0_06\bin;.;C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_06/b in:C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel;C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\;c: \Program Files\Microsoft SQL Server\90\Tools\binn\;c:\ftrl;c:\vsprojects\Upload\ debug;C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\bin Apr 6, 2006 10:10:24 AM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol init INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on http-8080 Apr 6, 2006 10:10:24 AM org.apache.catalina.startup.Catalina load INFO: Initialization processed in 2133 ms Apr 6, 2006 10:10:25 AM org.apache.catalina.core.StandardService start INFO: Starting service Catalina Apr 6, 2006 10:10:25 AM org.apache.catalina.core.StandardEngine start INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/5.5.12 Apr 6, 2006 10:10:25 AM org.apache.catalina.core.StandardHost start INFO: XML validation disabled Apr 6, 2006 10:10:27 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployWAR INFO: Deploying web application archive alfresco.war Apr 6, 2006 10:10:30 AM org.apache.catalina.startup.ContextConfig applicationWeb Config INFO: Missing application web.xml, using defaults only StandardEngine[Catalina]. StandardHost[localhost].StandardContext[/alfresco] 10:10:33,326 ERROR [myfaces.util.LocaleUtils] Locale name null or empty, ignorin g 10:10:33,857 FATAL [webapp.webxml.WebXmlParser] Unable to parse web.xml java.lang.IllegalArgumentException: jaxp-null-input-source: The source specified cannot be null. at com.sun.org.apache.xerces.internal.jaxp.DocumentBuilderImpl.parse(Doc umentBuilderImpl.java:279) at org.apache.myfaces.webapp.webxml.WebXmlParser.parse(WebXmlParser.java :89) at org.apache.myfaces.webapp.webxml.WebXml.init(WebXml.java:135) at org.apache.myfaces.webapp.StartupServletContextListener.initFaces(Sta rtupServletContextListener.java:66) at org.apache.myfaces.webapp.StartupServletContextListener.contextInitia lized(StartupServletContextListener.java:46) at org.apache.catalina.core.StandardContext.listenerStart(StandardContex t.java:3692) at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(StandardContext.java:4 127) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase .java:759) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:73 9) at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:524)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployWAR(HostConfig.java:804)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployWARs(HostConfig.java:693 ) at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployApps(HostConfig.java:472 ) at org.apache.catalina.startup.HostConfig.start(HostConfig.java:1118) at org.apache.catalina.startup.HostConfig.lifecycleEvent(HostConfig.java :310) at org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(Lifecycl eSupport.java:119) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1020)
at org.apache.catalina.core.StandardHost.start(StandardHost.java:718) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1012)
at org.apache.catalina.core.StandardEngine.start(StandardEngine.java:442 ) at org.apache.catalina.core.StandardService.start(StandardService.java:4 50) at org.apache.catalina.core.StandardServer.start(StandardServer.java:680 ) at org.apache.catalina.startup.Catalina.start(Catalina.java:536) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl. java:39) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAcces sorImpl.java:25) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585) at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.start(Bootstrap.java:275) at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:413) 10:10:33,927 ERROR [myfaces.webapp.StartupServletContextListener] Error initiali zing ServletContext javax.faces.FacesException: java.lang.IllegalArgumentException: jaxp-null-input- source: The source specified cannot be null. at org.apache.myfaces.webapp.webxml.WebXmlParser.parse(WebXmlParser.java :105) at org.apache.myfaces.webapp.webxml.WebXml.init(WebXml.java:135) at org.apache.myfaces.webapp.StartupServletContextListener.initFaces(Sta rtupServletContextListener.java:66) at org.apache.myfaces.webapp.StartupServletContextListener.contextInitia lized(StartupServletContextListener.java:46) at org.apache.catalina.core.StandardContext.listenerStart(StandardContex t.java:3692) at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(StandardContext.java:4 127) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase .java:759) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:73 9) at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:524)
at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployWARs(HostConfig.java:693 ) at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployApps(HostConfig.java:472 ) at org.apache.catalina.startup.HostConfig.start(HostConfig.java:1118) at org.apache.catalina.startup.HostConfig.lifecycleEvent(HostConfig.java :310) at org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(Lifecycl eSupport.java:119) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1020)
at org.apache.catalina.core.StandardHost.start(StandardHost.java:718) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1012)
at org.apache.catalina.core.StandardEngine.start(StandardEngine.java:442 ) at org.apache.catalina.core.StandardService.start(StandardService.java:4 50) at org.apache.catalina.core.StandardServer.start(StandardServer.java:680 ) at org.apache.catalina.startup.Catalina.start(Catalina.java:536) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl. java:39) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAcces sorImpl.java:25) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585) at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.start(Bootstrap.java:275) at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:413) Caused by: java.lang.IllegalArgumentException: jaxp-null-input-source: The sourc e specified cannot be null. at com.sun.org.apache.xerces.internal.jaxp.DocumentBuilderImpl.parse(Doc umentBuilderImpl.java:279) at org.apache.myfaces.webapp.webxml.WebXmlParser.parse(WebXmlParser.java :89) … 27 more javax.faces.FacesException: java.lang.IllegalArgumentException: jaxp-null-input- source: The source specified cannot be null. at org.apache.myfaces.webapp.webxml.WebXmlParser.parse(WebXmlParser.java :105) at org.apache.myfaces.webapp.webxml.WebXml.init(WebXml.java:135) at org.apache.myfaces.webapp.StartupServletContextListener.initFaces(Sta rtupServletContextListener.java:66) at org.apache.myfaces.webapp.StartupServletContextListener.contextInitia lized(StartupServletContextListener.java:46) at org.apache.catalina.core.StandardContext.listenerStart(StandardContex t.java:3692) at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(StandardContext.java:4 127) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase .java:759) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:73 9) at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:524)
at org.apache.catalina.core.StandardEngine.start(StandardEngine.java:442 ) at org.apache.catalina.core.StandardService.start(StandardService.java:4 50) at org.apache.catalina.core.StandardServer.start(StandardServer.java:680 ) at org.apache.catalina.startup.Catalina.start(Catalina.java:536) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl. java:39) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAcces sorImpl.java:25) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585) at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.start(Bootstrap.java:275) at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:413) Caused by: java.lang.IllegalArgumentException: jaxp-null-input-source: The sourc e specified cannot be null. at com.sun.org.apache.xerces.internal.jaxp.DocumentBuilderImpl.parse(Doc umentBuilderImpl.java:279) at org.apache.myfaces.webapp.webxml.WebXmlParser.parse(WebXmlParser.java :89) … 27 more Apr 6, 2006 10:10:36 AM org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol start INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-8080 Apr 6, 2006 10:10:37 AM org.apache.jk.common.ChannelSocket init INFO: JK: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009 Apr 6, 2006 10:10:37 AM org.apache.jk.server.JkMain start INFO: Jk running ID=0 time=0/490 config=null Apr 6, 2006 10:10:37 AM org.apache.catalina.storeconfig.StoreLoader load INFO: Find registry server-registry.xml at classpath resource Apr 6, 2006 10:10:39 AM org.apache.catalina.startup.Catalina start INFO: Server startup in 14210 ms