03-27-2007 08:18 AM
03-27-2007 10:30 AM
03-30-2007 01:59 AM
08:24:43,578 ERROR [org.apache.catalina.core.ContainerBase.[Catalina].[localhost].[/alfresco].[Faces Servlet]] Servlet.service() for servlet Faces Servlet threw exception
java.lang.NullPointerException
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:105)
10:12:07,218 ERROR [org.apache.catalina.core.ContainerBase.[Catalina].[localhost].[/alfresco].[Faces Servlet]] Servlet.service() for servlet Faces Servlet threw exception
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:105)
10:14:41,734 WARN [org.springframework.util.FileCopyUtils] Could not close OutputStream
ClientAbortException: java.net.SocketException: Connection reset by peer: socket write error
11:22:45,875 ERROR [org.alfresco.repo.action.executer.MailActionExecuter] Failed to send email to null
org.springframework.mail.MailPreparationException: Could not prepare mail: null; nested exception is java.lang.NullPointerException: null
11:34:38,078 WARN [org.springframework.util.FileCopyUtils] Could not close OutputStream
ClientAbortException: java.net.SocketException: Connection reset by peer: socket write error
13:08:59,406 ERROR [org.alfresco.util.transaction.SpringAwareUserTransaction] Transaction didn't commit
org.alfresco.repo.security.permissions.AccessDeniedException: Access Denied. You do not have the appropriate permissions to perform this operation.
Tags
Find what you came for
We want to make your experience in Hyland Connect as valuable as possible, so we put together some helpful links.