I have tomcat 6.0 installed already, so I stopped it before I run alf_start.bat.
when i run alf_start.bat, it says mainly the following 2 things: CONTENT INTEGRITY ERROR: Indexes not found for 7 stores. CONTENT INTEGRITY ERROR: System content not found in content store. Ensure that the 'dir.root' property is pointing to the correct data location.
I already added dir.root to the system variables AND in alfresco.bat also. Can someone please tell me why installing Alfresco is so difficult? Attached below the detailed log.
Thank you, Geoffrey
Feb 2, 2009 11:53:39 AM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol init INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on http-8080 Feb 2, 2009 11:53:39 AM org.apache.catalina.startup.Catalina load INFO: Initialization processed in 720 ms Feb 2, 2009 11:53:39 AM org.apache.catalina.core.StandardService start INFO: Starting service Catalina Feb 2, 2009 11:53:39 AM org.apache.catalina.core.StandardEngine start INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/6.0.18 Feb 2, 2009 11:53:39 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployWAR INFO: Deploying web application archive alfresco.war Feb 2, 2009 11:53:41 AM org.apache.catalina.core.StandardContext addApplicationListener INFO: The listener "org.apache.myfaces.webapp.StartupServletContextListener" is already configured for this context. The duplicate definitio n has been ignored. 11:54:02,828 INFO [config.xml.XMLConfigService$PropertyConfigurer] Loading properties file from class path resource [alfresco/file-servers .properties] 11:54:15,875 INFO [domain.schema.SchemaBootstrap] Schema managed by database dialect org.hibernate.dialect.MySQLInnoDBDialect. 11:54:16,828 INFO [domain.schema.SchemaBootstrap] No changes were made to the schema. 11:54:18,265 Userystem WARN [node.index.FullIndexRecoveryComponent] The indexes are not synchronized with the database. 11:54:18,375 Userystem WARN [node.index.AVMFullIndexRecoveryComponent] Index for avm store sitestore is out of date 11:54:18,796 Userystem INFO [repo.admin.ConfigurationChecker] The Alfresco root data directory ('dir.root') is: C:\Alfresco\alf_data 11:54:18,843 Userystem ERROR [repo.admin.ConfigurationChecker] CONTENT INTEGRITY ERROR: Indexes not found for 7 stores. 11:54:18,843 Userystem INFO [repo.admin.ConfigurationChecker] You may set 'index.recovery.mode=FULL' if you need to rebuild the indexes. 11:54:18,843 Userystem ERROR [repo.admin.ConfigurationChecker] CONTENT INTEGRITY ERROR: System content not found in content store. 11:54:18,843 Userystem ERROR [repo.admin.ConfigurationChecker] Ensure that the 'dir.root' property is pointing to the correct data locatio n. 11:54:18,843 Userystem ERROR [web.context.ContextLoader] Context initialization failed org.alfresco.error.AlfrescoRuntimeException: Ensure that the 'dir.root' property is pointing to the correct data location. at org.alfresco.repo.admin.ConfigurationChecker.check(ConfigurationChecker.java:312) at org.alfresco.repo.admin.ConfigurationChecker.access$000(ConfigurationChecker.java:72) at org.alfresco.repo.admin.ConfigurationChecker$1.execute(ConfigurationChecker.java:178) at org.alfresco.repo.transaction.RetryingTransactionHelper.doInTransaction(RetryingTransactionHelper.java:320) at org.alfresco.repo.transaction.RetryingTransactionHelper.doInTransaction(RetryingTransactionHelper.java:246) at org.alfresco.repo.admin.ConfigurationChecker.onBootstrap(ConfigurationChecker.java:182) at org.alfresco.util.AbstractLifecycleBean.onApplicationEvent(AbstractLifecycleBean.java:62) at org.springframework.context.event.SimpleApplicationEventMulticaster$1.run(SimpleApplicationEventMulticaster.java:77) at org.springframework.core.task.SyncTaskExecutor.execute(SyncTaskExecutor.java:49) at org.springframework.context.event.SimpleApplicationEventMulticaster.multicastEvent(SimpleApplicationEventMulticaster.java:75) at org.springframework.context.support.AbstractApplicationContext.publishEvent(AbstractApplicationContext.java:246) at org.springframework.context.support.AbstractApplicationContext.refresh(AbstractApplicationContext.java:355) at org.springframework.web.context.ContextLoader.createWebApplicationContext(ContextLoader.java:244) at org.springframework.web.context.ContextLoader.initWebApplicationContext(ContextLoader.java:187) at org.springframework.web.context.ContextLoaderListener.contextInitialized(ContextLoaderListener.java:49) at org.apache.catalina.core.StandardContext.listenerStart(StandardContext.java:3843) at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(StandardContext.java:4342) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:791) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:771) at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:525) at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployWAR(HostConfig.java:830) at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployWARs(HostConfig.java:719) at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployApps(HostConfig.java:490) at org.apache.catalina.startup.HostConfig.start(HostConfig.java:1149) at org.apache.catalina.startup.HostConfig.lifecycleEvent(HostConfig.java:311) at org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(LifecycleSupport.java:117) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1053) at org.apache.catalina.core.StandardHost.start(StandardHost.java:719) at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1045) at org.apache.catalina.core.StandardEngine.start(StandardEngine.java:443) at org.apache.catalina.core.StandardService.start(StandardService.java:516) at org.apache.catalina.core.StandardServer.start(StandardServer.java:710) at org.apache.catalina.startup.Catalina.start(Catalina.java:578) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597) at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.start(Bootstrap.java:288) at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:413) Feb 2, 2009 11:54:18 AM org.apache.catalina.core.StandardContext start SEVERE: Error listenerStart Feb 2, 2009 11:54:18 AM org.apache.catalina.core.StandardContext start SEVERE: Context [/alfresco] startup failed due to previous errors log4j:ERROR LogMananger.repositorySelector was null likely due to error in class reloading, using NOPLoggerRepository. Feb 2, 2009 11:54:20 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployWAR INFO: Deploying web application archive share.war 11:54:25,031 INFO [web.site.FrameworkHelper] Successfully Initialized Web Framework Feb 2, 2009 11:54:25 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployWAR INFO: Deploying web application archive studio.war 11:54:28,015 INFO [web.scripts.DeclarativeRegistry] Registered 67 Web Scripts (+0 failed), 71 URLs 11:54:28,031 INFO [web.scripts.AbstractRuntimeContainer] Initialised Presentation Web Script Container (in 402.46875ms)
I am using the following: Full Alfresco install for Windows, excluding JDK
I already have Java 6, and tomcat installed. I have stopped tomcat's service already. I have installed MySQL, and that according to the log doesn't seem to be a problem (YET).