07-14-2007 02:02 AM
Jul 14, 2007 10:21:10 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployWAR
INFO: Deploying web application archive alfresco.war
Jul 14, 2007 10:21:33 AM org.apache.catalina.core.StandardContext start
SEVERE: Error listenerStart
Jul 14, 2007 10:21:33 AM org.apache.catalina.core.StandardContext start
SEVERE: Context [/alfresco] startup failed due to previous errors
07-19-2007 06:41 AM
SEVERE: Context [/alfresco] startup failed due to previous errors
at org.alfresco.web.ui.wcm.component.UIFormProcessor.<clinit>(UIFormProcessor.java:45)
at org.alfresco.web.ui.repo.component.UISimpleSearch.<clinit>(UISimpleSearch.java:305)
at org.alfresco.repo.content.transform.AbstractContentTransformer.<clinit>(AbstractContentTransformer.java:52)
java.lang.NoClassDefFoundError: org.alfresco.repo.content.transform.AbstractContentTransformer
at org.alfresco.repo.content.cleanup.ContentStoreCleaner.<clinit>(ContentStoreCleaner.java:61)
at org.alfresco.repo.admin.patch.PatchServiceImpl.<clinit>(PatchServiceImpl.java:61)
at org.alfresco.filesys.server.config.FileServerConfig.<clinit>(FileServerConfig.java:47)
at org.alfresco.repo.content.metadata.AbstractMappingMetadataExtracter.<clinit>(AbstractMappingMetadataExtracter.ja
va:92)
at org.alfresco.repo.node.integrity.IntegrityChecker.<clinit>(IntegrityChecker.java:95)
at org.alfresco.repo.node.integrity.IncompleteNodeTagger.<clinit>(IncompleteNodeTagger.java:74)
at org.alfresco.repo.audit.AuditableAspect.<clinit>(AuditableAspect.java:59)
at org.alfresco.repo.workflow.BPMEngineRegistry.<clinit>(BPMEngineRegistry.java:53)
at org.alfresco.repo.action.ActionServiceImpl.<clinit>(ActionServiceImpl.java:88)
at org.alfresco.repo.domain.hibernate.DbAuthorityImpl.<clinit>(DbAuthorityImpl.java:48)
at org.alfresco.repo.node.index.MissingContentReindexComponent.<clinit>(MissingContentReindexComponent.java:48)
at org.alfresco.repo.admin.patch.AbstractPatch.<clinit>(AbstractPatch.java:63)
at org.alfresco.web.ui.repo.component.UINavigator.<clinit>(UINavigator.java:74)
at org.alfresco.repo.importer.view.ViewParser.<clinit>(ViewParser.java:61)
at org.alfresco.repo.model.ml.EditionServiceImpl.<clinit>(EditionServiceImpl.java:62)
at org.alfresco.repo.security.person.PersonServiceImpl.<clinit>(PersonServiceImpl.java:65)
at org.alfresco.web.ui.repo.component.UIDialogButtons.<clinit>(UIDialogButtons.java:63)
at org.alfresco.repo.admin.registry.RegistryServiceImpl.<clinit>(RegistryServiceImpl.java:64)
java.lang.NoClassDefFoundError: org.alfresco.repo.admin.patch.AbstractPatch
at org.alfresco.repo.audit.PublicServiceIdentifierImpl.<clinit>(PublicServiceIdentifierImpl.java:48)
at org.alfresco.repo.template.FreeMarkerProcessor.<clinit>(FreeMarkerProcessor.java:72)
at org.alfresco.repo.security.permissions.impl.acegi.ACLEntryVoter.<clinit>(ACLEntryVoter.java:60)
at org.alfresco.repo.security.permissions.impl.PermissionServiceImpl.<clinit>(PermissionServiceImpl.java:76)
at org.alfresco.repo.workflow.jbpm.JBPMTransactionTemplate.<clinit>(JBPMTransactionTemplate.java:47)
at org.alfresco.repo.action.executer.CopyToWebProjectActionExecuter.<clinit>(CopyToWebProjectActionExecuter.java:59
)
at org.alfresco.web.ui.common.component.data.UISortLink.<clinit>(UISortLink.java:339)
at org.alfresco.repo.webservice.CMLUtil.<clinit>(CMLUtil.java:73)
at org.alfresco.repo.webservice.authentication.AuthenticationWebService.<clinit>(AuthenticationWebService.java:44)
.
.
.
Tags
Find what you came for
We want to make your experience in Hyland Connect as valuable as possible, so we put together some helpful links.